Béky László
Bemutatkozás

Béky László

Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza.

Egyetemi tanulmányait a gr. Széchenyi István Egyetemen, agrármérnök, Szent István Egyetemen, szakmérnök, Debreceni Egyetemen, mentálhigiénikus, Pécsi Egyetemen, andragógus és Budapesten az ELTE bölcsészkarán, pszichológia- pedagógia szakokon végezte.
A természetgyógyászattal az 1980-as évek közepétől kezdett el foglalkozni, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelynek a mai napig vezetőségi tagja.
Saját rendelőjét 1991-ben nyitotta meg Budapesten. Itt elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik mind a mai napig.
Részt vett a természetgyógyászati törvény kidolgozásában, s maga is levizsgázott a következő szakokból: akupresszúra, alternatív fizioterápia, alternatív mozgás és masszázs terápia, bioenergetika, fitoterápia, fülakupunktúrás, addiktológia, reflexológia, szemtréning eljárások életmód tanácsadó és terapeuta. Mindezeket oktatja, állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel a hallgatókat, egyúttal 9 tárgyból vizsgabizottsági elnök is.

Új képzések 2022 Tudományos cikkek