Miért válasszon minket?

INTEGRATÍV ÉS FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁSI ISMERETEK
Képző intézmény: Medius Prosperitas Kft.
Pest Vármegyei Kormányhivatalnál a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény alapján. Felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2023/00141

Minősített, színvonalas képzési programok

Felnőttképzési tevékenységünket a 2013. évi felnőttképzési (2013. évi LXXVII. tv.) törvényben, valamint a 11/2020.(II.7.) Kormányrendelet alapján előírt legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végezzük. Felnőttképzési szakértő részéről minősített képzési programjainkat az engedélyező hatóság elfogadta, és azok képzési engedélyünkbe is bekerültek.
Képzéseink intézményi hátterét a Medius Prosperitas Kft. adja, amely a Pest Vármegyei Kormányhivatalnál a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerinti engedéllyel rendelkezik. Felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2023/00141

Magasan képzett előadók

Előadóinkat szakterületük magasan képzett, sok esetben felsőoktatási tapasztalattal is rendelkező, szakértői közül válogattuk, hogy az átadott információ minden témában a leghitelesebb, és egyben a legkorrektebb legyen. Oktatóink és szakmai támogatóink gerincét főként szakorvosok, dietetikusok, természetgyógyászok adják, akik közül többen elismert tudományos kutatói háttérrel is rendelkeznek.

Kreditpontos, akkreditált továbbképzések

Több képzésünket a 64/2011 (XI.29.) NEFMI rendelet értelmében a Semmelweis Egyetem orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők rendszeres, kötelező „pontszerző” továbbképzései közé történő felvételre is benyújtottuk. Ezek értékelése során a megfelelő színvonalúnak talált programokat az egyetem megküldi az Egészségügyi Szakmai Kollégium illetékes tagozatának, valamint az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanácsnak (ESZTT). A programra és a pontértékére a Szakmai Kollégium illetékes tagozata, valamint az ESZTT tesz javaslatot. A pontértékekről az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) főigazgatója dönt a Szakmai Kollégium, a felsőoktatási intézmény és az ESZTT javaslata alapján.
A fent leírt akkreditálási folyamat értelmében a Medius Prosperitas Kft. 2021. I. félévére két kreditpontos képzéssel rendelkezik:

  • Integratív és Funkcionális táplálkozási ismeretek (akkreditációs kódszám: SE-TK/2021.I./00190)
  • Integratív Anti Ageing Medicina (akkreditációs kódszám: SE-TK/2021.I./00310)
Új képzések 2022 Tudományos cikkek