Dr. László Mária
Bemutatkozás

Dr. László Mária

-belgyógyász

-fizioterápiás szakorvos

-természetgyógyász

Orvosi oklevelet 1976-ban szereztem a Újvidéki Egyetem Orvostudományi Karán. Ezt követően a Szabadkai Kórház Onkológia Osztályán kezdtem orvosi pályafutásomat. Gyermek pszichiátriábol szereztem posztrgraduális fokozatott 1980.-ban az Újvidéki Egytemen, majd 1985-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam a Beográdi Egyetem Orvostudományi Karán, majd a haematológiai szakvizsgámat ismét az Újvidéki Egyetemen szereztem.

A hagyományos kinai orvoslásból szereztem diplomát Beográdban az Egyesült Nemzetek által alapított University for Peace-en. A daganatos betegek gyógyításában már a nyolcvanas évek végén kezdtem alkalmazni a kiegészítő gyógymódokat (akupunktúra, méregtelenítő léböjt, táplálkozás módosítás, relaxació, meditáció, tánc- és pszichoterápia, stb.).
Tizenhét éves praxis után kényszerültem elhagyni a Délvidéket és orvosi pályafutásomat a Veszprémi Kórház Onkológiai Osztályán majd Budapesten folytattam a Szent Rókus kórház Reumatológiai Osztályán ahol, úgyszintén, a reumás betegeket kiegészítő gyógymodokkal, holisztikusan kezeltem. Fizioterápiábol 1997-ben szakvizsgáztam a SOTE-n. Az osztály megszűntetése után egy magán klinikán folytattam a daganatos betegek holisztikus gyógyítását. Közben a Pécsi Orvostudomány Egyetemen eredményesen vizsgáztam természetgyógyászatból: a „Diagnosztikai célú módszerek” és a „Méregtelenítő módszerekből”. A magánklinika bezárása óta magánrendelésen fogadom a hozzám fordulókat, betegeket és egészségeseket egyaránt. Fő tevékenységem a gyógyítás - az egészség visszaállítása holisztikus személet alapján. Figyelembe véve az adott helyzetet, életkörülményeket, lehetőségeket, az érintett személy pillanatnyi állapotát és kívánságát, egyénre szabott tanácsokkal igyekszem segíteni.

Új képzések 2022 Tudományos cikkek