Harisné Molnár Andrea
Bemutatkozás

Harisné Molnár Andrea


-Természetgyógyász, Alternatív fizioterapeuta
-Funkcionális táplálkozási referens
-Dr. Berg Health Coach
-Buteyko Clinic International Instruktor- Légzésterápia

Vegyészmérnök vagyok, élelmiszer ágazaton végeztem. A biokémia és a helyes táplálkozás mindig érdekelt. Személyes egészségi problémáim miatt is mélyedtem el jobban a tanulmányokban. Funkcionális Táplálkozási Ismeterek (2016) után dr Berg Health Coach képzése következett, ahol a táplálkozási tanácsok mellett az akupresszura terápia alapelemeit is megtanultam. A természet energiáit és a biofizikai módszereket nagyon fontosnak tartom. Alternatív fizioterapeuta természetgyógyász képesítésem ebből a megfontolásból született. tlakoztam a Funkcionális dietetika csapatához Tudom, hogy itt magas színvonalú az oktatás, és nívós előadók vannak.

Buteyko professzor által kifejlesztett helyes légzésnek kiemelt szerepe van egészségünk megőrzésében. A Buteyko Clinic légzés képzésén Patrick McKeown-tól tanultam. Fantasztikus téma, a légzés és egészég egyre több összefüggését találtam meg a szakirodalomban. Emellett HeartMath Facilitátori és-Hormonegyensúly tanácsadói valamint orosz CEMMED cégnél elektroakupunktura kurzust is végeztem. Tanulmányaim adták az egészségmegőrzéssel kapcsolatos komplex szemléletemet. tlakoztam a Funkcionális dietetika csapatához Tudom, hogy itt magas színvonalú az oktatás, és nívós előadók vannak.

Munkám során vegyi anyagokkal kapcsolatos veszélyekkel foglalkozom, kutatom az egészségre gyakorolt hatásukat illetve a detoxikálás lehetséges módjait. A városi életmódból adódó életvitel, a megváltozott környezet miatt egyre nagyobb kihívással nézünk szembe. A környezet egészségre gyakorolt hatásának ismerete -az epigenetika uj távlatokat jelent az egészség megőrzésében. tlakoztam a Funkcionális dietetika csapatához Tudom, hogy itt magas színvonalú az oktatás, és nívós előadók vannak.

Mindig szerettem segíteni másoknak az egészség megőrzésében és erre egyre nagyobb az igény, szerencsére egyre több és jobb módszer áll rendelkezésre. Örömmel csatlakoztam a Funkcionális dietetika csapatához Tudom, hogy itt magas színvonalú az oktatás, és nívós előadók vannak.

Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, és az összefüggéseket keresni. Hiszem, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait értő módon támogatva, a szervezet egészségének megőrzésében illetve visszaszerzésében új lehetőségek vannak.

Új képzések 2022 Tudományos cikkek