Prémus Viktória
Bemutatkozás

Prémus Viktória

-vendég előadó

Prémus Viktória vagyok, táplálkozási tanácsadó. Az én utam 14 éves koromban indult, amikoris megelégeltem a túlsúlyomat és az ezzel járó kellemetlenségeket, ezért diétázni és futni kezdtem. Az életmód, a táplálkozástudomány és a futás lettek a kedvenc hobbijaim, amelyekből az első kettő mára a főállásommá nőtte ki magát.

2017-ben végeztem az első táplálkozási tanácsadói képzést a Weider Professional iskolánál, azóta pedig folyamatosan képzem magam, leginkább az emésztőrendszer és az autoimmun betegségek területén. Azért is ezek a témák keltették fel az érdeklődésemet már a legelején, mert négy éve az én FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatom is rengeteg pozitivitást mutatott ki, főleg a magamon próbálgatott diéták miatt és ekkor jöttem rá, mennyi ál- és félinformáció kering a köztudatban ezzel kapcsolatban, amit meg szeretnék változtatni!

A fő motivációm mindig is az volt, hogy segítsek azoknak az embereknek, akik valahol megrekedtek a nekik megfelelő táplálkozás kialakításában, hiszen a fő szempont, hogy személyre szabott diétát és életvitelt tudjanak kialakítani, amit akár egész életükben boldogan tarthatnak.

Új képzések 2022 Tudományos cikkek